Prázdniny 98 aneb panika z Veina je pryč

Asi je důležité mít nepřátele, že? Poslední dobou se mi zdá, že jich mám několik. Eam si rozšiřuje své působení a tii naivní lidi mu věří, že s Ním budou v bezpečí. To tak. Nesnáším ho. Každý den víc a víc. Už se ani nebojím o život, i když mě vážně vážně vážně moc vyděsil. Spíš se mi hnusí. Má odporně zvrácený charakter a až mu to většina lidí žere, já vím, že za tím zmlácením a topením stojí on. Ať si říká co chce. A nejen to. Stále ho podezirám, že má něco se smrtí Klementa.

Chvíle, co jsem se snažila infiltrovat jejich spolek, jsou pryč. Nejsem ta zlá. Já ne. I to hraní a přemáhání mě málem stálo život. Pozitivní je, že se bavím s Vin. Sice minimálně, ale bavím. Možná bych ji mohla přesvědčit, že to co Eam popírá je pravda. Je to sociopat. Možná bych ji mohla mít na mé straně. Tím by Eam ztratil důležitou figurku ve své armádě.

Už ne tak zajímavé je, že začaly prázdniny. Jsem na pokoji s Lilith, zmijozelačkou, která Eama také nemá rána. Docela se divím, jak se chová i Gian, ale je pravdou, že on nikdy nebyl tak zvrácený jako Eam. Hned naproti má pokoj Will a Eliz, což je super, protože ty dvě jsou moje nejbližší kamarádky. Hlavně Will. Dokonce jsem "musela" půjčit holkám něco na sebe, teda vlastně Will, strašně mi závidí tu mojí kupičku oblečení. Nechápu k čemu, nic nemám. Jsme Sesterstvo Kloboučnik, či jak jsme to nazvaly. Will mě před Eamem varovala, ale já vím, že mi stejně nic nemůže udělat. Na to mám moc lidí a svědků na mé straně.

Pomstím se mu, nevím jak, ale jednou mi to vyjde. Nemůže mu projít Je nemožné aby mu prošlo, to, ja se chová choval, ne jen tak. Jsem možná drzá a baví mě ho provokovat, ale všechno má hlubší důvod. Nenechám porušování pravidel jen tak. I kdyby se to na mně mělo projevit, dokážu mu vinu. Už jen to, že ho musím vídat je pro mě utrpení. Asi si to moc beru, ale vzhledem k mé přátelskosti, když je někdo můj nepřítel, myslít to smrtelně vážně!


5 komentářů:

  1. že má něco se smrtí Connela.
    - ps se smrtí Klementa :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, Gian lidi netopí, Gian je oslepí a hraje si s nima s kudlou u krku... Né, on není zvrácený. :D

    OdpovědětVymazat